NewsNow / NuusNou, 9 August 2012

Helen Zille is portrayed in a David and Goliath scenario on the NewsNow cover of 9 August 2012.

NewsNow / NuusNou

 • Issue: 9 August 2012
 • On the cover: Helen Zille
 • Price: R15
 • www.nn.co.za
 • Twitter: @NewsNowMag
 • Editor on Twitter: @CharleneRolls

2 thoughts on “NewsNow / NuusNou, 9 August 2012

 1. Hi Heidi. Ek is seker dat die NuusNou en NewsNow span jou comment baie sal waardeer! My tannie is ‘n juffrou, en sy gebruik ook baie van NuusNou se brokkies vir haar vraestelle, en om die kinders se algemene kennis te toets.

 2. Nuus nou is een van die mees interresantste tydkrifte wat ek in n lang tyd tee gekom het. Ek vertel al my vriende en weet selfs my kinders strei wie kan dit eerste lees, dis nou na ma natuurlik eers klaar gelees het en verslint ek vir jou behoorlik elke nuus brokkie wat in die tydskrif is. Omdat ek `n werkende mamma is, is nuus nou vir my n manier om te weet wat in die wereld om my gebeur. Baie dankie aan elke een wat `n bydrae het tot die tydskrif.

  Dit is puik
  Heidi Menie Phalaborwa

Leave a comment, and join the conversation...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s